Dutchebike Easy On

Dutchebike Easy On

Instappen, trappen en fietsen maar. Dat is het idee van de Easy On. Dit model van Dutchebike heeft een gemakkelijke lage instap die vooral bij senioren erg populair is. Actieve vijftigplussers die graag willen fietsen en dit zo lang mogelijk willen doen. Het stuur van deze luxe fiets staat relatief hoog en de afstand tussen zadel en stuur is ruim. Hierdoor ontstaat een prettige, comfortabele, rechte fietshouding. Easy on and Go!

De Easy On heeft zeven versnellingen, vijf standen trapondersteuning en loopondersteuning.
Lcd-bediening op het stuur.

Leverbaar in wit en zwart.

Adviesprijs: €1.599,-

Gemiddelde Actieradius

Bij gemiddeld gebruik in de ECO-stand:
Accu Li-ion 36V :11A/396Wh
50-80 km max. ondersteund  |  70-110 km min. ondersteund

Geintereerde accu

De accu van deze fiets is geïntegreerd waardoor het niet opvalt dat uw fiets over trapondersteuning beschikt.Deze fiets is standaard uitgerust met een 36volt 11 ah accu, het is helaas niet mogelijk deze accu te upgraden.

Handig en toch trendy

Deze cargo fiets is niet alleen trendy, maar ook zeer geschikt voor het vervoeren van uw boodschappen of goederen, doormiddel van de extra grote voordrager, en met de trapondersteuning kunt u bijna moeiteloos uw spullen vervoeren.

Comfortabele e-bike

Dutchebike Easy On is een praktische fiets door zijn lage instap waardoor u makkelijk op- en afstapt. De afstand tussen het stuur en het zadel is iets ruimer, en het stuur hoger. Waardoor er een rechtere, comfortabelere houding op de fiets wordt gecreëerd. De fiets heeft een luxe afwerking met onder meer 5 standen om de sterkte van de elektrische ondersteuning te regelen. Inclusief een loopstand, hiermee ondersteund de motor bij het lopen. De 5 sterkten van de fietsondersteuning samen met de 7 versnellingen van Shimano Nexus zorgt voor vloeiende overgangen en optimaal fietsplezier.

Specificaties

Accu Li-on 36V 11A/396Wh50-80 km max. ondersteund/70-110 km min. ondersteund
14,5A/522Wh + €149,-70-100 km max. ondersteund/90-130 km min. ondersteund
AchterremShimano rollerbrake brim 45
Buitenband voor/achterCST zwart reflection e-bike approved
Framemaat/materiaal28"/50 cm aluminium
Garantie2 jaar op de fiets/5 jaar op het frame
Gewicht22,7 kg exclusief accu
SlotAXA Defender ART
Velgen28"
VersnellingShimano NEXUS 7
VoorlichtSpanninga Roxeo/Led-dag-rijverlichting via accu
AchterlichtSpanninga Lineo batterij
VoorvorkVerend