E-Bike Experience Center Dongen

Sinds 1 mei 2017 is in Dongen het grootste e-Bike Experience Center van Zuid-Nederland gevestigd. Wanneer u op zoek bent naar de meest geschikte E-Bike dan bent u van harte welkom voor een helder advies.

Ervaar het e-bike rijden!

Uit het ruime assortiment e-Bikes, kunt u zelf uw keuze bepalen. En natuurlijk ook even testen op ons indoor parcours. De adviseurs vertellen u alles over de diverse uitvoeringen. Geen vraag is hen teveel. Als u het Experience Center weer verlaat (met of zonder nieuwe e-Bike), bent u helemaal op de hoogte van alle mogelijkheden. U bent van harte welkom!

Kom gerust eens langs!

We zijn gevestigd aan De Hak 18. U kunt bij ons van maandag tot en met vrijdag terecht van 09:00 uur ‘s ochtends tot 17:00 uur. Op zaterdag zijn we geopend van 10:00 uur tot 17:00 uur en op zondag zijn we zelf even fietsen. U mag even bellen als u langs wilt komen, maar het hoeft niet. De koffie staat sowieso voor u klaar. Tot ziens!

Onze werkplaats

Uiteraard hebben wij ook een werkplaats waar u terecht kunt voor onderhoud, kleine of grote beurten en meer. De werkplaats is open op maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 18:00 uur, in de weekenden is de werkplaats gesloten.

Klik hier voor de werkplaatstarieven.