Puch Fietsen

Puch Moves The Dutch Way!

Al meer dan 120 jaar is Puch een gerenommeerd fietsmerk dat bekend staat voor de eigentijdse kwaliteitsfietsen. Kenbaar aan de strakke designs en sterk kwaliteitseigenschappen. Wij zijn blij dat wij het fietsmerk Puch in ons assortiment hebben en presenteren met trots de nieuwste collectie fietsen en e-bikes. Wij hebben daarbij alle modellen direct uit voorraad leverbaar, dus we snel kunnen leveren.

Bij de lancering van de nieuwe collectie, is rekening gehouden met de oer Hollandse traditie van fietsen. Omdat het assortiment is verdeelt in muzieksferen, is er voor iedere genre een bijpassend model te vinden. Deze fabrikant maakt fietsen met een moderne trendy uitstraling. Hierdoor zijn deze fietsen niet meer uit het Nederlandse straatbeeld weg te denken.

De elektrische fietsen

Door het toepassen van hoogwaardige kwaliteits onderdelen, zijn deze elektrische fietsenzeer geschikt voor dagelijks gebruik. Tevens zijn de verschillende elektrische systemen van Bosch, Shimano STePS en Bafang, de beste uit de markt op dit moment. Veel e-bike kilometers voor deze elektrische fietsen!

PUCH.MOVES. The Dutch Way!

Met bovenstaande slogan is PUCH een nieuwe weg ingeslagen.

Vanaf mei 2018 is PUCH onderdeel geworden van een strategische samenwerking tussen DutcheBike BV en Cycleurope Group AB. Met deze unieke samenwerking is er een krachtenbundeling ontstaan van kennis en expertise die gaat leiden tot een krachtig assortiment. Met PUCH.MOVES. The Dutch way, wordt de kwaliteit van PUCH gecombineerd met de Hollandse traditie van fietsen.

De Puch fietsen zijn geschikt voor dagelijks gebruik. Alle Puch fietsen zijn uitgerust met onderdelen van bekende Nederlandse toeleveranciers. De 2019 collectie fietsen is verkrijgbaar met verschillende schakelsystemen en aantal versnellingen. De collectie is opgebouwd uit “normale” stadsfietsen en “E-Bikes” Elektrische fietsen met voor beide categorieën zeer opvallende looks! De Puch elektrische fietsen zijn zeer geschikt voor dagelijks gebruik, door het toepassen van hoogwaardige kwaliteits onderdelen. Tevens zijn de verschillende elektrische systemen van Bosch. Shimano STePS en Bafang, de beste uit de markt op dit moment.

Meer weten over Puch Fietsen? Kijk dan op: www.puch-fietsen.nl