Onderhoud

Wij maken hoogwaardige, trendy e-bikes voor een betaalbare prijs. Iedere Dutchebike wordt gecoat en volledig met de hand gemonteerd en gecontroleerd. Wij zijn trots op ons product! Onze e-bikes staan alleen bij de gespecialiseerde en erkende fietsvakhandel. Professionals die goede service verlenen, weten waar de onderdelen vandaan komen en klanten met raad en daad kunnen bijstaan.

De Dutchebike die u op onze website bestelt kan worden afgehaald bij de Dutchebike dealer van uw keuze. U wordt persoonlijk geholpen en de Dutchebike wordt geheel op maat rijklaar afgeleverd.

Een betaalbare Nederlandse kwaliteitsfiets met service en garantie bij de fietsspecialist!

Geen dealer gevonden in uw omgeving, neem dan gerust contact met ons op!

Wij wensen u veel shopplezier en bij vragen staan wij u graag te woord.

Waar koop ik mijn DutcheBike?

DutcheBike is uniek.

Onze fietsen kun je namelijk online én offline -in de winkel dus- kopen.
Altijd dezelfde fiets. Altijd met dezelfde service.

Online
Koop je je fiets online, dan krijg je hem alsnog geleverd door je dichtstbijzijnde dealer. Gemakkelijk als je bijvoorbeeld je oude fiets in wil ruilen, accessoires wil kopen en voorkomt ongemakkelijke situaties bij onderhoud. Plus: Je betaalt dus nooit teveel en weet dat je een goed product koopt.

Offline
Uiteraard heeft je DutcheBike-dealer in de buurt ook DutcheBikes op voorraad staan. Hij is er als dealer namelijk helemaal in gespecialiseerd en kan je er dan ook alles over vertellen. Ga gerust bij hem langs om je te laten adviseren over bijvoorbeeld kleur, framemaat en accessoires.

Garantie

Garantievoorwaarden
Op al onze fietsen zijn onze garantievoorwaarden van toepassing. Hierin staat onder andere aangegeven hoe lang de garantieperiode is en op welke onderdelen je garantie hebt. Jouw dealer handelt garantievragen af.

Klik hier om de consument garantievoorwaarden te downloaden.
Registreer de garantie van je fiets via servicedesk@dutchebike.nl

Verlengde garantie
eBikeGarantie, tot wel 5 jaar garantie op je DutcheBike!

Contact

Wil je meer weten over onze e-bikes? Mogelijk dat het antwoord op je vraag te vinden is bij onze sectie “veelgestelde vragen“. Als je vragen hebt dan helpen we je graag. Je kunt daarom op verschillende manieren contact met ons opnemen.

Dealer locator:
Zoek je dichtstbijzijnde DutcheBike-dealer op voor service, verkoop, garantie en accessoires. Klik hier voor onze dealer locator.

E-mail:
servicedesk@dutchebike.nl
We beantwoorden je e-mail altijd binnen 24 uur!

Social media:
Instagram: Laat ons je #DutcheBike zien!
Facebook: Volg ons om op de hoogte te blijven.